Resultaten voor schilderwerken antwerpen

 
schilderwerken antwerpen
 
Home Schilderwerken Proost te Berchem, Antwerpen en Boechout.
Schilder in provincie Antwerpen Trovit.
Schilder / Handlanger. IMPACT Vorselaar, Antwerpen. Functieomschrijving Voor onze klant te Vorselaar, actief in de decoratie, zijn we op zoek naar een schilder. Algemene schilderwerken schilderen, behangen. 21 dagen geleden op agrimatch.be. Industrieel schilder in de late shift 14u-22u. NMBS Mechelen, Antwerpen.
Industriƫle schilderwerken Group Victor Peeters.
Dat doen we bij u ter plaatse of in ons hightech atelier aan de Scheldelaan in het hart van de Haven van Antwerpen. Hier investeerden we eind 2011 in een compleet nieuwe straalcabine 45, m x 45, m x 15 m lang.
In uw regio Schilder-Weetjes.
Een schildersbedrijf uit Antwerpen heeft ervaring met schilderwerken in de regio. Een schilder uit Antwerpen kan uw woning hierdoor perfect schilderen en u profiteert tevens van een lagere prijs. De kosten van schilderwerken in Antwerpen variƫren per klus. Hieronder ziet u een overzicht van de gemiddelde prijs inclusief btw, materiaal en loonkosten van de belangrijkste schilderwerken.:
Schilderwerken Provincie Antwerpen Bouw-Portaal.
Garage en Sectionaal poorten. Parket en Laminaat. Terras en Oprit aanleg. Hekwerk en poorten. Klinker en Kasseiwerken. Vloer en Tegelwerken. Ramen en deuren. Ramen en Deuren. Vloer en tegelwerken. Terras en Oprit aanleg. Schilderwerken Sven Jacobs Pulle. Smets-Rommes schilderwerken Dessel.
Sandra Verrijken Fijnschilder in decoratieve technieken en algemene schilderwerken.
Fijnschilder in decoratieve technieken en algemene schilderwerken. Met mijn schildersbedrijf sta ik garant voor kwalitatieve schilderwerken met een hoogstaande afwerking. De jaren ervaring als schilder in verschillende schildertechnieken zorgen er voor dat ik steeds professioneel te werk ga met oog voor detail en naar de wensen van de klant.
Schilder-decorateur Encora.
Manueel dekkend schilderwerk A. Manueel dekkend schilderwerk B. Manueel niet dekkend schilderwerk. Basis schilder en behangwerk. Losse plaatsing soepele vloerbekleding. Gelijmde en gespannen plaatsing soepele vloerbekleding. Schema van de opleidingsstructuur. gekleurde balk startmodule. Algemene infofiche van de opleiding Schilder-decorateur. 2600 Berchem Antwerpen.
Schilder en decoratiewerken op maat van uw woning Nicolay Decor.
Behang en vliespapier voor een intense sfeer in de woonkamer of een muuraccent; raamdecoratie en tapijten voor rust en warmte Alles kan. Ontdek al onze werken. Nicolay Decor BVBA Benedenbaan 28, 2500 Lier info@nicolaydecor.be. Copyright 2017 Schilderwerken Nicolay Decor Lier Antwerpen.

Contacteer ons