Meer resultaten voor toerisme mechelen

 
toerisme mechelen
 
Toerisme boomt in Mechelen: Ongeziene cijfers Mechelen Gazet van Antwerpen.
Opvallend is ook dat steeds meer internationale pers Mechelen heeft ontdekt als verborgen parel in Vlaanderen. In totaal verschenen er over toerisme in Mechelen 443 artikels, in vergelijking met 2015 is dat een verdubbeling, weet schepen Siffer. De onthaalbalie van UiT in Mechelen kende eveneens een druk 2016.
Toerisme Mechelen stevig in de lift Mechelen Het Nieuwsblad.
03/05/2015 om 1100: door PAUL VAN WELDEN Print Corrigeer. Schepen van Toerisme Björn Siffer rechts toont toeristisch Mechelen op iPad Foto: Paul Van Welden. Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Mechelen Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts laat weten dat de toeristische sector in Mechelen kan terugkijken op een erg succesvol groei-jaar 2014.
Toerisme Mechelen lanceert mobiele app toerisme vlaanderen.
Toerisme Mechelen heeft de mobiele app Visit Mechelen gelanceerd. In deze app vindt de nationale en internationale bezoeker een schat aan multimediale informatie over de stad, zoals foto's' uit de oude doos, plannetjes en routes, maar ook audio en video en 360 panorama's' die hem door muren van gebouwen laten kijken.
Gratis app Visit Mechelen toont je de stad zoals je die nog nooit zag UiT in Mechelen.
Beschikbaar in vijf talen: Nederlands, Frans, Duits, Engels Spaans. Duur: 1 uur, ook mogelijk om vrij de stad te verkennen. iPhone, iPad en Android smartphones en tablets. Hoe app downloaden? Toerisme Mechelen lanceerde ook een nieuwe website. Neem zeker een kijkje op toerisme.mechelen.be!
Gezocht in Mechelen: slapende toeristen Gazet van Antwerpen.
Mechelen Mechelen wil meer inzetten op het aantrekken van toeristen die ook in de stad overnachten. Dat staat in het nieuwe strategisch plan voor toerisme tot 2020. De dienst Toerisme heeft voor het nieuwe plan samengewerkt met de collegas van Sint-Katelijne-Waver, want Mechelen wil ook meer inzetten op samenwerking met de randgemeenten.
Toerisme Mechelen HLN.
Mechelen Smullen van Mechelen tot Rupelstreek, het is de naam van een nieuwe culinaire fietstocht van Toerisme Mechelen en Toerisme Rupelstreek. Stad wil meer recreatieve toeristen. Mechelen De komende jaren wil de dienst toerisme van de stad Mechelen meer gaan inzetten op congres en recreatieftoerisme.
Top 10 Visit Mechelen.
Mechelen, sinds 1559 zetel van het aartsbisdom, bezit een schat aan religieus erfgoed. De binnenstad telt maar liefst acht historische kerken. Torens aan de Dijle vzw zorgt er. De Wintertuin maakt deel uit van een indrukwekkend als monument beschermd complex, waarin art nouveau met neogotiek, neo-empire en art deco versmolten is.
Toerisme Mechelen Toegankelijk Vlaanderen.
Fax: F 32 15 29 76 53. Het toeristisch infokantoor van Mechelen ligt in het centrum van de stad, in een zijstraat van de Grote Markt. Het is vlot bereikbaar via het openbaar vervoer halte Bruul' en met de wagen betaalparking onder Grote Markt. De voetpaden bestaan uit bolle kasseien, voor de inkom bestaat de ondergrond uit natuursteen. Binnen in het gebouw zijn twee hellingen aanwezig, enerzijds om de balie te bereiken en anderzijds om het aangepast sanitair te betreden. Er is een lift en trap aanwezig om de tentoonstellingsruimte op de eerste verdieping te ontsluiten. De balie is permanent bemand en er staan vele folders ter beschikking, er zijn ook twee opzoekcomputers aanwezig. Datum screening: 21-08-2012. Uitgevoerd door: CTPA. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.

Contacteer ons