Resultaten voor wat te doen in mechelen

 
wat te doen in mechelen
 
WAT TE DOEN? Toerisme Maasmechelen.
WAT TE DOEN? Ga op ontdekkingstocht en verken het unieke landschap van Maasmechelen. Fiets of wandel langs zilveren rivieren en door sprookjesachtige bossen, klim op uitzichtvolle heuvels en wandel door purperen heidelandschappen. Wandel doorheen het mijnverleden en door heerlijke pittoreske Maasdorpjes. Laat je meevoeren in een exotische mix van culturen en proef van een eigenzinnige gastronomie.

op 24-11-2017 open. op 25-11-2017 open. op 26-11-2017 open. op 27-11-2017 open. op 28-11-2017 open. op 29-11-2017 open. op 30-11-2017 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Wat te doen in Mechelen 10 tips voor een weekend weg.
De historische en mooie stad heeft veel te bieden en de mensen zijn er enorm gastvrij en vriendelijk. Ik vertel je wat er allemaal te zien en te doen is in Mechelen en waarom ik iedereen aanraad om een weekend in deze mooie stad door te brengen.
Wat is er te doen op zondag? Thema's' Out.be.
Wat te doen bij triestig weer? Namen, de Waalse hoofdstad. De kerstmagie 2017. 5 citytrips in België. De grootste spektakels voor kinderen. De onmisbare events van de week. De beste rommelmarkten in november. December, de anti-kerst gids. Mechelen, de stad van de Maneblussers en het gouden Carolusbier.
Mechelen bezienswaardigheden top 10.
Het Hof van Busleyden is nu in gebruik als het Stedelijk Museum van de stad Mechelen. De stad Mechelen heeft heel wat historische panden en kerken om te bezichtigen. Een heel bijzondere kerk is de in barokstijl gebouwde Onze-Lieve-Vrouw-van-Hanswijkbasiliek. Het is gebouwd in de 17e eeuw.
Doen, Mechelen UiT in Vlaanderen.
UiT in Vlaanderen. Gebruik mijn huidige locatie. Meld je aan om Mijn" zoekopdrachten" te gebruiken. Voeg event toe. U bent hier.: Verfijn of wijzig resultaten. Volgende 7 dagen. Volgende 14 dagen. Volgende 30 dagen. Kies een datum. 2812 Muizen Mechelen. 2811 Leest Mechelen. 2811 Hombeek Mechelen. 2801 Heffen Mechelen. 2800 Walem Mechelen. Cursus of workshop. Kamp of vakantie. Begeleide uitstap of rondleiding. Cultuur of ontmoetingscentrum. Spel of quiz. Fiets of wandelroute. Eten en drinken. Party of fuif. Kermis of feestelijkheid. Bibliotheek of documentatiecentrum. Thema of pretpark. Jeugdhuis of jeugdcentrum. Verfijn op type. Gezondheid en zorg. Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport. Milieu en natuur. Kunst en kunsteducatie. Computer en techniek. Persoon en relaties. Zwemmen en watersport. Zingeving, filosofie en religie. Omnisport en andere. Atletiek, wandelen en fietsen. Outdoor en adventure. Volksdans en werelddans. Ballet en klassieke dans. Bal en racketsport. Animatie en kinderfilms. Actie en avontuur. Enkel tijdelijke events. Voor UiTPAS en Paspartoe. Op locatie met toegankelijkheidsvoorzieningen. Rolstoel ter beschikking. Voorzieningen voor rolstoelgebruikers. Blijf op de hoogte van nieuwe zoekresultaten via RSS. Je zocht op.: Doen Verwijder filter Mechelen Verwijder filter Alle filters verwijderen.
Mechelse politie roept op om auto altijd op slot te doen Mechelen Gazet van Antwerpen.
Mechelse politie roept op om auto altijd op slot te doen. 19/10/2017 om 1127: door Leo De Nijn. Foto: Gil Plaquet. Heel wat fenomenen, zoals diefstal zonder en met geweld, winkeldiefstal en afpersing, zijn tijdens het eerste semester van dit jaar gedaald in Mechelen.
Buurtnetwerk hoplr.
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan. Orde van de Dag. Orde van de Dag. di 09 jan 2015.: The Party Sally Potter. The Party Sally Potter. di 09 jan 2030.: Studio Stil Mantra-avond voor iedereen die wel/niet kan zingen. Studio Stil Mantra-avond voor. Lange Heistraat 31. wo 10 jan 1930.: wo 10 jan 2000.: Jan Martens / GRIP RULE of THREE. Jan Martens / GRIP RULE of T. wo 10 jan 2030.: CÎME DIY Atelier Skincare Mechelen.

Contacteer ons