Zoeken naar mechelen toerisme

 
mechelen toerisme
 
Toerisme-vacatures in Mechelen februari 2018 Indeed.com.
Toon alle vacatures in Mechelen. Consulent Toerisme creatie en Digitale media. Stad Mechelen Mechelen. Consulent Toerisme Creatie Digitale Media m/v. Voor meer informatie over de inhoud van de functie, contacteer Paul Bo├źnne, diensthoofd Toerisme.: 20 uur geleden vacature opslaan meer.
Toerisme en Recreatiemanagement Professionele bachelor Thomas More.
Travel More Studenten runnen eigen reisbureau. Studenten Toerisme en Recreatiemanagement van Thomas More in Mechelen runnen voortaan een eigen reisbureau. Travel More is een filiaal van UNIGLOBE Triton Travel en verzorgt alle buitenlandse reizen, die personeelsleden van de hogeschool in het kader van hun opdracht maken.
Toerisme Mechelen Toerisme Oost-Vlaanderen.
Met de bus. Met de trein. Lokaal toeristisch infokantoor. Voor gedetailleerde openingsuren: zie website. 070 22 28 00. 5 Populairste fietsroutes. Erfgoed en cultuur. Natuur en recreatie. Gidsen en magazines. Blijf op de hoogte. Nieuws en tips. Blijf op de hoogte.
Dienst Toerisme Mechelen, Mechelen Tel: 015297. Toerisme Diensten federaties goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Toerisme Diensten federaties. Dienst Toerisme Mechelen. Een recensie schrijven? Dienst Toerisme Mechelen. Hallestraat 2-6, 2800 Mechelen. 015 29 76 55. 015 29 76 53. Toerisme Diensten federaties. Toerisme Diensten federaties. Uw bedrijf toevoegen.
Toerisme Mechelen lanceert mobiele app toerisme vlaanderen.
Toerisme Mechelen heeft de mobiele app Visit Mechelen gelanceerd. In deze app vindt de nationale en internationale bezoeker een schat aan multimediale informatie over de stad, zoals foto's' uit de oude doos, plannetjes en routes, maar ook audio en video en 360 panorama's' die hem door muren van gebouwen laten kijken.
Toerisme Mechelen HLN.
Mechelen Smullen van Mechelen tot Rupelstreek, het is de naam van een nieuwe culinaire fietstocht van Toerisme Mechelen en Toerisme Rupelstreek. Stad wil meer recreatieve toeristen. Mechelen De komende jaren wil de dienst toerisme van de stad Mechelen meer gaan inzetten op congres en recreatieftoerisme.
Top 10 Visit Mechelen.
Mechelen, sinds 1559 zetel van het aartsbisdom, bezit een schat aan religieus erfgoed. De binnenstad telt maar liefst acht historische kerken. Torens aan de Dijle vzw zorgt er. De Wintertuin maakt deel uit van een indrukwekkend als monument beschermd complex, waarin art nouveau met neogotiek, neo-empire en art deco versmolten is.
Mechelse binnenstad erkend als toeristisch centrum Mechelen Gazet van Antwerpen.
Om in aanmerking te komen, moest Mechelen voldoen aan een aantal voorwaarden: het toeristisch onthaal wordt verzekerd, toerisme moet van essentieel belang zijn voor de lokale economie en er is een toevloed van toeristen door de aanwezigheid van toeristische attracties.

Contacteer ons