Hubo Bree

Bocholterstraat 19
3960 Bree
 
089 47 10 60
 
089 47 19 65
 

Hubo, specialist voor iedere doe-het-zelver

Hubo is een 100% Belgische organisatie met doe-het-zelf-winkels verspreid over heel het land. Hubo bekleedt een stevige 2de plaats in de doe-het-zelf sector en is door de jaren heen een begrip geworden.


Hubo richt zich op de doe-het-zelf markt met een uitgebreid en hoog kwalitatief assortiment merkproducten. Ons winkelaanbod telt immers zo’n 25.000 doe-het-zelf artikelen en aanverwante voor in en rond het huis. Onze doe-het-zelf zaken hebben een oppervlakte van 1.000 tot meer dan 3.000m².

Hubo heeft een gevarieerd publiek van particuliere doe-het-zelvers, waarin zowel de occasionele hobbyist met zijn kleine vraag als de ambitieuze en gedreven doe-het-zelver terug te vinden zijn.

Onze klanten genieten van onze frequente promoties in onze folders, de Hubo-acties en kunnen met hun Bonus Kaart bovendien nog gebruik maken van tal van andere voordelen.

 

De bereikbaarheid is ideaal: Hubo's liggen buiten het centrum, langs belangrijke invalswegen en hebben een grote parking. Dit, plus het ruime assortiment, de prima prijs/kwaliteitverhouding en de overzichtelijke winkelinrichting maken van Hubo een uitverkoren trekpleister voor de doe-het-zelver. 

 

Ontdek eveneens de e-shop van Hubo!

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

Hubo Folders boordevol promoties!

Hubo folderWenst u op de hoogte te blijven van al onze promoties?

Op onze website vindt u alle folders.

> Ontdek de Hubo-folders

Bezoek onze Hubo E-shop 24/24


Tuinhuizen, Carports, Garages, Pergola's, Barbecues, Zwembaden, Serres, Speeltoestellen, Aanhangwagens, Stellingen, Grasmaaiers en nog veel meer...Powerplus gereedschap ...

U vindt het allemaal op de Hubo e-shop.

 

> Bestel nu online

Hubo nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Hubo Nieuwsbrief en/of Folder Flash, met exclusieve promoties, de nieuwe folder, …!


> Schrijf u in en mis geen enkele promotie van Hubo!